POIŠČI KRIŽARJENJE

ZADNJA NOVICA

MSC Winter Wonders: Izjemna križarjenja s posebnimi ponudbami!
(14.05.2024)

Ne glede na to ali se boste to zimo odpravili na vroče Karibe ali po pravljični severni Evropi, boste lahko uživali v ugodni ponudbi križarjenj.

Več Arhiv novic

arhiv Anketa

rezultati

Hurtigruten

Hurtigruten je ena redkih ladijskih družb, ki vas bo popeljala do pravljičnih krajev norveških fjordov in Nordkapa v vseh letnih časih.
Nekatere ladje družbe Hurtigruten ponujajo možnost prevoza oseb in avtomobilov od juga do skrajnega severa Norveške, ob enem pa ponujajo vse udobje, ki ga pričakujete na križarjenju. Poleg rednih linij in križarjenj ob norveški obali, ponujajo njihove križarke nekaj najbolj zanimivih programov križarjenj v najbolj odročnih delih sveta, kot so Spitsbergen, Islandija, Grenlandija in Antarktika.

Več o ladjarju

V pomladnem času lahko doživite tri sezone na enem križarjenju. V aprilu in maju je lahko plovba ob južnem delu norveške obale že čisto pomladna, medtem ko je na skrajnem severu še vedno ostra zima. V tem času je vredno križariti predvsem zaradi izjemnega kontrasta, ki ga boste opazili med severom in jugom Norveške... zaradi slapov, ki so v tem času, ko se topijo ledeniki, toliko bolj bogati in mogočni in zaradi pestrosti številnih ptic, ki jih lahko opazujete v tem času.
V poletnem času boste želeli križariti z ladjami Hurtigruten, saj vas popeljejo v deželo polnočnega sonca. Čas, ko je svetlo skoraj 24 ur na dan vam bo še dodatno polepšal, že tako čudovite fjorde. Tudi v vrhuncu sezone je v teh krajih izjemno vzdušje, saj se boste počutili čisto sproščeno. V tem času so na voljo številne aktivnosti in izleti v času postankov.
Specialisti za križarjenja ob norveški obali vas bodo popeljali na ogled fjordov tudi v jesenskem času, ko so barve pokrajine najmočnejše. Rdeča, rumena, oranžna in zelena v kombinaciji z izrazitim modrim nebom bodo navdušile še tako zahtevnega fotografa. V tem času boste lahko opazovali tudi že zasnežene vrhove in ob vse krajšem dnevu bo tudi več možnosti, da boste opazili enkratni naravni fenomen - polarni sij (Aurora Borealis). V tem času začnejo prihajati do norveških obal tudi kiti oziroma orke in je velika možnost, da boste lahko opazovali tudi te mogočne živali.
V zimskem času postanejo severni kraji magični. Čist zrak, zasnežena pokrajina in neverjetni naravni pojavi, kot je polarni sij so razlogi zakaj se odpraviti na križarjenje v zimskem času.

Z družbo Hurtigruten boste lahko do podrobnosti raziskali tudi Spitsbergen, Islandijo in Grenlandijo. Z Hurtigruten boste razsikovali ledenike tudi na drugem koncu sveta, saj ponujajo ena izmed najatraktivnejših križarjenj ob obalah Antarktike.
Občasno boste na križarjenjih z ladjami družbe Hurtiguten obiskali tudi baltske prestolnice in pluli celo ob zahodni obali Evrope vse do kanarskih otokov.

Ladje Hurtigruten

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.