POIŠČI KRIŽARJENJE

ZADNJA NOVICA

Varno in sproščeno na križarjenje! Predstavljamo vam nove smernice ladijskih družb.
(26.09.2022)

Križarjenja še vedno veljajo za eno najvarnejših oblik potovanja. Ladjarji so, kot že večkrat v preteklosti, dokazali svojo pripravljenost na hitre prilagoditve spremembam. Z nadvse inovativnimi rešitvami (kot so npr. napredne filtracije s pomočjo svetlobe, najmodernejšo razkuževanje kabin in ladje,...) so varnost svojih potnikov in posadke popeljali še kakšen nivo višje od že tako strogih usmeritev in pogojev, postavljenih s strani različnih zdravstvenih institucij.

Več Arhiv novic

arhiv Anketa

rezultati

Mlajši od 18 let pri nas križarijo skoraj brezplačno!

Križarjenja so zelo ugodna predvsem za družine, namreč na večini odhodov v Evropi (Sredozemlje in Severna Evropa) je za otroke do 18. leta starosti, namestitev na 3. in 4. ležišču v kabini BREZPLAČNA in se za njih plača le pristaniške takse.

Ob vsakem programu kržarjenja lahko vidite ali je možno izkoristiti to izjemno ugodnost za družine. Ugodnost velja predvsem pri evropskih ladjarjih, kot sta Costa Crociere in MSC Crociere*.

Nekateri ladjarji ponujajo tudi posebne ugodnosti za štiri ali več članske družine. V tem primeru so otroci nameščeni v svoji kabini, za njih pa se plača pavšalni znesek (približno med 240 € in 390 €), odvisno od trajanja križarjenja.
Za več informacij o tovrstnih ponudbah smo vam na voljo na tel.: 01/542 31 34 ali na info@svet-krizarjenj.si

Otroci so še posebno navdušeni nad križarjenji, saj so na ladjah čudoviti otroški klubi in programi, v katerih se cele počitnice zabavajo, učijo in igrajo. Otroški programi so namenjeni petim različnim starostnim skupinam, tako da uživajo prav vsi, najmlajši v risanju in raznih igricah, starejši v video igrah in odkrivanju zakladov ter najstniki v posebnih diskotekah za najstnike.

*Za otroke do 18. leta na 3. in 4. ležišču se pri večini odhodov plača le pristaniške takse, v določenih terminih je potrebno tudi doplačilo manjšega zneska namestitve (odvisno od razpoložljivosti in datuma odhoda).
 

Galerija

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.