POIŠČI KRIŽARJENJE

ZADNJA NOVICA

Akcija ladjarja Costa: do 50% popusta
(17.06.2021)

Ladjar Costa ponovno razveseljuje z akcijsko ponudbo! Do - 50% popusta, možnost brezplačne odpovedi in paket pijač Brindiamo. Preberite več...

Več Arhiv novic

arhiv Anketa

rezultati
« nazaj

Sporočilo našim cenjenim potnicam in spoštovanim potnikom
(17.03.2020)

Sporočilo našim cenjenim potnicam in spoštovanim potnikom

Dragi ljubitelji križarjenj!

Vsi skupaj smo se znašli v času, polnem izzivov. V tem trenutku je ključno, da ohranimo svoje zdravje in zdravje vseh okoli nas. Zato - #ostanimodoma.

Tega se držimo tudi sami, zato bo naša poslovalnica v skladu z državnim odlokom do nadaljnjega zaprta za obiskovalce. Še vedno pa smo vam sodelavci agencije Svet križarjenj iz zavetja naših domov na voljo prek elektronske pošte info@svet-krizarjenj.si in tel. št. 031 302 535 - v prilagojenem delovnem času - od ponedeljka do petka med 09:00 in 15:00 uro ter 24 ur na dan za nujne primere in potnike, ki so še na poti.

V zadnjih dneh je večina našega časa in energije usmerjena v urejanje vsega potrebnega za čim prejšnjo vrnitev naših potnikov domov in reševanje situacij za potnike, ki so imeli predvidene odhode v prihodnjih dneh in tednih.
Zaradi zelo velikega vpliva dogajanja v zvezi s koronavirusom bodo tudi pri nas nekateri postopki trajali precej dlje kot bi sicer, a v vsakem primeru vam zagotavljamo, da bomo poskrbeli za vsakega našega potnika.

Pojav novega koronavirusa je našo branžo postavil pred izzive, kakršnih še ni bilo. A tudi ladjarji, s katerimi sodelujemo, poudarjajo - zdravje in varnost potnikov ter posadke sta na prvem mestu.

Vpliv dogodkov v zadnjih tednih na globalno turistično industrijo je v izjemnih razsežnostih in jih tako tuji organizatorji, kot tudi slovenske agencije, niso v stanju obvladovati v tako kratkem času, zato vas prosimo predvsem za potrpljenje in razumevanje.
V tem času hitrih sprememb in izrednih razmer tudi državne inštitucije niso usklajene saj morajo poskrbeti za številna področja na katera vpliva situacija v zvezi s koronavirusom.
Vezano na turistično branžo so se pred nekaj dnevi srečali predstavniki Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, Tržnega inšpektorata RS, Evropskega podjetniškega centra in Združenja turističnih agencij, da bi poiskali najboljše rešitve v zvezi z neizpeljanimi potovanji - zaradi upoštevanja pravil glede okužb s koronavirusom. Dogovore in informacije o nadaljnjih postopkih pričakujemo v naslednjih dneh in tednih.

Večina ladjarjev te dni ustavlja svoje ladje. Skupaj budno spremljamo razvoj dogodkov po svetu in upamo, da bomo s skupnimi močmi - pomemben je prispevek vsakega posameznika - čim prej ustavili širjenje novega koronavirusa.

Kdaj nam bo to uspelo, seveda ni povsem jasno, situacija se spreminja iz dneva v dan, negotovosti je resnično veliko. Kot večina izvajalcev turističnih storitev tudi ladjarji zaenkrat računajo na nekaj tednov do nekaj mesecev premora. V tem času bodo napore usmerjali v to, da bodo ladje, ko se bodo vrnile, ponujale še boljša počitniška doživetja.

dont_cancel_change_1x1_rob.jpgV tem času potekajo aktivnosti, vezane na reševanje rezervacij v času, ko ladje ne bodo plule. Vsi, ki ste pri nas rezervirali križarjenje z odhodom do konca aprila 2020 ste že ali pa še boste v teh dneh prejeli obvestila glede vaših rezervacij. Tiste, ki imate rezervacije za poznejše odhode, prosimo, da še nekoliko počakate, saj se stanje hitro spreminja in je še dovolj časa za ukrepanje, zato ste lahko brez skrbi, da vas bomo pravočasno obvestili o morebitnih spremembah in zaščitili vaše rezervirano potovanje.

Vsi, ki razmišljate, da bi letošnje poletje, jesen ali zimo izkusili, kaj vse ponujajo križarjenja oz. se ponovno podali na raziskovanje sveta z ladjo, pa še naprej spremljajte našo pestro ponudbo. Kljub trenutnim težkim časom pridno pripravljamo tudi nova zanimiva skupinska potovanja na katerih boste lahko uživali, ko bo čas za potovanje spet bolj primeren. Na naših družbenih omrežjih vam bomo tudi v tem času predstavljali prihajajoče novosti v branži, sanjske lokacije, obujali bomo tudi spomine na pretekla potovanja.

Seveda lahko svoje prihodnje potovanje rezervirate brez skrbi tudi v tem času, saj številni ladjarji trenutno ponujajo zelo enostavno odpoved ali prestavitev potovanja brez kakršnihkoli dodatnih stroškov - v kolikor se za to odločite le do 48 ur pred odhodom.

Predvsem pa v tem času ohranimo optimizem, saj bomo že kmalu lahko znova zaživeli normalno in raziskovali svet ter skupaj "doživeli več".

Do takrat pa - pomagajmo drug drugemu, bodimo strpni, odgovorni in predvsem - dosledno upoštevajmo navodila pristojnih.

Vaša zvesta ekipa Svet križarjenj: Alja, Alen, Anja, Helena, Janja, Mark, Nela, Sandra, Špela, Tajda, Vesna in Mladen.

napis_pesek_sandra_obrezana.jpg

 

Facebook    Twitter    Instagram    Youtube

Spremljajte nas na družabnih omrežjih

in bodite med prvimi obveščeni o vseh aktualnih novicah s strani ladjarjev!

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.