POIŠČI KRIŽARJENJE

ZADNJA NOVICA

Bi si želeli delati v agenciji Svet Križarjenj?
(14.05.2018)
Ste ali boste postali strokovnjak za križarjenja? Pridružite se naši ekipi!
V kolikor ste navdušeni nad križarjenji, imate že nekaj popotniških izkušenj in vas zanima delo, kjer bi dnevno odgovarjali na vprašanja v zvezi s križarjenji ter urejali rezervacije za naše zveste stranke nas kontaktiraje.
Več Arhiv novic

arhiv Anketa

rezultati
« nazaj

Bi si želeli delati v agenciji Svet Križarjenj?
(14.05.2018)

Bi si želeli delati v agenciji Svet Križarjenj?
Pozdravljeni,

Kot veste smo agencija, specializirana za križarjenja in kot taki si želimo zagotavljati najvišji nivo storitve z našimi izkušenimi in prijaznimi specialisti za križarjenja. Ker se obseg našega poslovanja veča, želimo povečati tudi našo ekipo.

Ali si želite biti del te ekipe tudi vi?
V kolikor ste navdušeni nad križarjenji, imate že nekaj popotniških izkušenj in vas zanima delo, kjer bi dnevno odgovarjali na vprašanja v zvezi s križarjenji ter urejali rezervacije za naše zveste stranke nas kontaktiraje.
V kolikor si to želite ali pa poznate nekoga, ki bi bil primeren kandidat, nam napišite nekaj o sebi ter pošljite življenjepis - CV na naslov: mladen@svet-krizarjenj.si

Kaj ponujamo?

Delovno mesto prodajalca križarjenj (komercialist z osebnim pristopom) v poslovalnici v Ljubljani (BTC).

Delo obsega:
- pripravljanje ponudb in urejanje rezervacij za potovalne aranžmaje, predvsem za križarjenja, z uporabo Microsoft orodij (Outlook, Word, Excel, Powerpoint) in nekaj specializiranih rezervacijskih sistemov
- informiranje strank o različnih produktih glede na njihovo povpraševanje
- urejanje pridobljenih informacij in rezervacij
- pripravljanje potovalnih dokumentov in informiranje strank pred odhodom
- obdelovanje povratnih informacij po potovanju
- timsko pripravljanje prodajnih akcij
- urejanje administracije v zaledni pisarni, predvsem s programom Microsoft Excel
- različna sezonska dela v potovalni agenciji (priprava katalogov, sejmi, itd.)

Delo se opravlja po izmeničnem urniku dopoldne (08:00-15:30) in popoldne (12:30-20:00) ter predvidoma dve soboti na mesec (09:00-14:00). Ker gre za turistična povpraševanja, ki so pogosto vezana na sezone je potrebno v določenih sezonah dnevni urnik podaljšati tudi za nekaj ur.

Zaposlitev je zaželena za čim dlje časa, oz. za nedoločen čas. Po uspešno opravljenem preizkusnem obdobju (2 meseca), bi sklenili pogodbo za 3 mesece ter jo podaljševali. Po obdobju enega leta pa bi sklenili pogodbo za nedoločen čas.

Predvideno plačilo za to delovno mesto (komercialist/prodaja križarjenj) je trenutno cca. 900 € na mesec neto (vključno z malico in prevozom) z možnostjo povečanja.
Poleg osnovne plače se izplačuje tudi stimulacija, ki je vezana na mesečni uspeh v prodaji, znaša pa od 0 do 150 € na mesec.
Ravno tako pa je poleg plače in stimulacije še nekaj dodatnih bonusov.

Kaj pričakujemo?
Gre za delovno mesto, kjer mora delati oseba, ki ima veliko energije in rada dela z ljudmi, saj poteka komunikacija z novimi in stalnimi strankami skozi cel delavnik tako osebno kot tudi prek telefona in e-pošte.
Oseba, ki bo zaposlena na tem delovnem mestu se mora biti pripravljena učiti več let, da doseže želeno stopnjo specializiranosti. Samostojno delo bo lahko opravljala šele po enoletnem uvajanju.
Pričakujemo zvesto osebo, ki je pripravljena z nami sodelovati na dolgi rok.
Potrebno je odlično poznavanje uporabe računalnika, interneta in nekaterih programskih orodij (Outlook, Excel, Word, Powerpoint).
Oseba mora zelo dobro obvladati slovenski jezik, poleg tega zahtevamo dobro ustno in pisno znanje angleškega jezika, zaželeno pa je tudi osnovno poznavanje in uporaba hrvaškega jezika.

Izkušnje s področja križarjenj so seveda zaželene, niso pa pogoj. Iščemo predvsem osebo, ki bo navdušena nad tem delom, četudi je trenutno brez izkušenj, saj se je v vsakem primeru pri nas potrebno naučiti zelo veliko specializiranih zadev in se naučiti delati na način kot želimo.

V kolikor menite, da ste primerni za to delovno mesto in ste zanj zainteresirani, nam pošljite življenjepis - CV na naslov: 
mladen@svet-krizarjenj.si, da se dogovorimo za osebno srečanje.

Z nami enostavno 
doživite več! 

Lepo pozdravljeni,

Ekipa Svet Križarjenj
S V E T  K R I Ž A R J E N J
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana, SI (EU)
T: 01/542 31 34
F: 01/542 31 35
G: 031/302 535
E: info@svet-krizarjenj.si
I: www.svet-krizarjenj.si


Svet Križarjenj 

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.