POIŠČI KRIŽARJENJE

ZADNJA NOVICA

Sporočilo našim cenjenim potnicam in spoštovanim potnikom
(17.03.2020)

Vsi skupaj smo se znašli v času, polnem izzivov. V tem trenutku je ključno, da ohranimo svoje zdravje in zdravje vseh okoli nas. Zato - #ostanimodoma.

Tega se držimo tudi sami, zato bo naša poslovalnica v skladu z državnim odlokom do nadaljnjega zaprta za obiskovalce. Še vedno pa smo vam sodelavci agencije Svet križarjenj iz zavetja naših domov na voljo prek elektronske pošte in telefona, v prilagojenem delovnem času - od ponedeljka do petka med 09:00 in 15:00 uro ter 24 ur na dan za nujne primere in potnike, ki so še na poti.

Več Arhiv novic

arhiv Anketa

rezultati
« nazaj

Izberite svoj popust! Odlična Celebrity Cruises akcija...
(20.05.2019)

Izberite svoj popust! Odlična Celebrity Cruises akcija...

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises je ladijska družba Premium razreda, ki slovi po kulinarični dovršenosti. Izjemno visoka raven osebnega pristopa, vrhunska večkrat nagrajena kulinarika, svetovno znane storitve in prostrane namestitvene kapacitete ne zagotavljajo le nepozabnega doživetja na križarjenju, temveč ustvarjajo tudi dolgotrajni odnos med družbo in njenimi potniki.
Zato ni presenetljivo, da gosti in turistične revije, kot so Conde Nast Taveler konstantno ocenjujejo Celebrity Cruises kot eno najboljših družb za križarjenja na svetu. Preizkusite sami, v čem je razlika.

V trenutni promociji, ki traja do 04.03.2020 lahko po akcijski ceni izberete več različnih dodatkov (npr. brezplačni paket neomejenega interneta, pakete pijač, plačane napitnine, kredit za porabo na ladji,...).

• promocija "SAIL" - izberite 1 dodatek
• promocija "SAIL PLUS" - izberite 3 dodatke
• promocija "SAIL ALL INCLUDED" - izberite 4 dodatke
 PLUS: do 500 USD dodatnega popusta na kabino 

DODATKI:
Paket pijač Classic, paket z neomejenim internetom, 150 USD OBC (kredita za porabo na ladji) na osebo, v naprej plačane napitnine.


Promocija velja za vse nove rezervacije, potrjene do 04.03.2020, za vsa križarjenja v terminu od 01.01.2020 do 03.05.2022, daljša od 5 dni, z izjemo križarjenj po Galapagosu. Brezplačni dodatki, ki jih izberete/prejmete pri rezervaciji kabine, se upoštevajo le za 1. in 2. ležišče. Križarjenje je možno rezervirati tudi po trenutno najnižji ceni brez dodatkov. Za več informacij glede trenutno promocije nas prosimo kontaktirajte.Destinacije
 (kliknite na ime destinacije):

Karibi
Aljaska
Avstralija in Nova Zelandija

Vse programe križarjenj si lahko ogledate s klikom tukaj. Cene objavljene na spletni strani so informativne narave in se lahko kadarkoli spremenijo, zato vas prosimo, da nas za razpoložljivost kabin in točno ceno kontaktirate.

undefined

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.