POIŠČI KRIŽARJENJE

ZADNJA NOVICA

Valentinova promocija križarjenj
(09.02.2024)

Prav za vas so vodilni ladjarji pripravili posebne valentinove promocijske ponudbe. Preverite, kakšne ugodnosti ponuja vaš najljubši ladjar in rezervirajte svoje naslednje križarjenje že danes! 

Več Arhiv novic

arhiv Anketa

rezultati
« nazaj

MSC Voyagers Club
(19.11.2020)

MSC Voyagers Club

 MSC Voyagers klub je ladjarjev način zahvale gostom, ki delijo ljubezen do potovanja po morju ter strast do raziskovanja in leto za letom potujejo z ladjarjem MSC. Biti član MSC Voyagers Club omogoča vstop v svet privilegijev in hkrati tudi užitek, ki bo večji z vsakim potovanjem.


Članarina je brezplačna!

Vsi, ki ste potovali z ladjarjem MSC vsaj enkrat v času od leta 2006 ali ste na novo potrdili rezervacijo, se lahko včlanite v klub. Včlanitev oseb mlajših od 18 let je možna le s strani staršev/skrbnikov. Za registracijo otroka je potrebno najprej zaključiti registracijo starša/skrbnika s pomočjo obrazca spodaj. V kolikor ste že MSC član lahko registrirate otroka v vašem MSC Voyagers Club profilu.

 


ZAKAJ POSTATI ČLAN?

• 5% popust na rezervacijo vaših križarjenj, velja skozi celo leto*
• Dodatni odlični prihranki na odhodih Voyages Selection
• Izključni privilegiji in posebne ponudbe na ladji
• Bodite med prvimi, ki bodo obveščeni o posebnih ponudbah, novostih in dogodkih
*Popust velja na namestitev brez pristaniških taks in velja za vsa križarjenja, razen v primeru določenih Last minute ali drugih akcijskih ponudb, ki jih določi ladjar ter ne velja v primeru skupinskih križarjenj.

KAKO SE VČLANITI?
Na naš elektronski naslov info@svet-krizarjenj.si, nam posredujte sledeče podatke za vsakega potnika posebej:
• Ime in priimek
• Datum rojstva
• Domači naslov
• Elektronski naslov
• Telefon


msc_vc_slo_kartice_2019.png

PET KATEGORIJ ČLANSTVA Z EDINSTVENIMI LASTNOSTMI

MSC Voyagers Club ima pet kategorij članstva: Welcome, Classic, Silver, Gold in Diamond. Ladijska kartica, ki jo prejmete na ladji prvi dan vsakega križarjenja bo hkrati tudi vaša MSC Voyagers Club kartica.

Vsako MSC križarjenje doprinese točke, ki omogočajo napredovanje vašega članstva – več kot potujete, več privilegijev boste imeli!


*Članska kartica Welcome je na voljo le v elektronski obiliki.

MSC Voyagers Club članstvo velja tri leta pod pogojem, da se udeležite vsaj enega križarjenja v treh letih. Če je bilo od vašega zadnjega izkrcanja iz ladje več kot tri leta ali se niste udeležili nobenega križarjenja v treh letih po datumu včlanjenja, bo vaše članstvo poteklo.
Na primer: če je bil datum vašega zadnjega izkrcanja iz ladje 30.01.2015 in ni bilo zaključenih križarjenj do 30.01.2018 bo članstvo poteklo. V primeru, da je dan registracije članstva 30.01.2015 in se do 30.01.2018 ni realiziralo nobeno križarjenje, bo članstvo poteklo. V kolikor vam članstvo poteče, se je potrebno ponovno registrirati. Dobili boste novo člansko številko.

MSC VOYAGERS CLUB ČLANSKE UGODNOSTI
oglejte si jih s klikom na spodnjo ikono 

undefined
 

MSC STATUS MATCH
V kolikor se na križarjenje z ladijsko družbo MSC odpravljate prvič, vendar ste že član katere druge ladijske družbe ali hotela, vam ladijska družba MSC na podlagi aktivnega članstva določi enak status ali celo višji, kot ste ga že deležni pri drugi ladijski družbi ali v hotelu. S tem takoj pridobite tudi možnost uveljavljanja popusta od 5% do 5+15% na namestitev brez pristaniških taks ter tudi do drugih dodatnih ugodnosti v času križarjenja.
Izpolnite prijavnico (klik na spodnjo ikono) in nam jo skupaj s kopijo kartice (ali posnetek zaslona), posredujte na naš elektronski naslov info@svet-krizarjenj.si, da za vas uredimo članstvo v klubu.

undefined

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.