POIŠČI KRIŽARJENJE

ZADNJA NOVICA

Costa: Golf & križarjenje
(01.05.2022)

Križarjenja s Costo so zmeraj bogata z unikatnimi doživetji in kombinacija križarjenja z igranjem golfa to le še potrjuje. Združite nepozaben dopust na krovu najmodernejše ladje z igranjem golfa na sredozemskih postankih.
Zavihtite palico na zelenih igriščih enih najlepših golf klubov po Sredozemlju in hkrati uživajte v vrhunski kulinariki med sproščujočo plovbo.

Več Arhiv novic

arhiv Anketa

Na križarjenje se najraje odpravim, ker...

želim na udoben način videti več krajev naenkrat
75%
uživam v vrhunskih jedeh in pijači
3%
se rad/a zabavam in plešem
4%
so to najboljše počitnice za moje otroke
3%
na počitnicah želim izjemno ugodje in postrežbo
15%

Novice

 • Costa: Golf & križarjenje

  Costa: Golf & križarjenje (01.05.2022)

  Križarjenja s Costo so zmeraj bogata z unikatnimi doživetji in kombinacija križarjenja z igranjem golfa to le še potrjuje. Združite nepozaben dopust na krovu najmodernejše ladje z igranjem golfa na sredozemskih postankih.
  Zavihtite palico na zelenih igriščih enih najlepših golf klubov po Sredozemlju in hkrati uživajte v vrhunski kulinariki med sproščujočo plovbo.

 • MSC promocija: Best deal at Sea & All in at Sea

  MSC promocija: Best deal at Sea & All in at Sea (14.01.2022)

  Ste dovolj drzni, da "greste" all in?
  Pri ladjarju MSC si lahko drznete brez zadržkov z novo promocijo "All in at Sea", saj pri rezervaciji dobite ugodno ceno, paket pijač Easy, paket interneta za 2 napravi in še 50 EUR/USD za zapravljanje na ladji. Preverite ponudbo križarjenj vključenih v to promocijo, prihranite vse do 588€ in si privoščite več!

 • TOP promocije ladjarja MSC

  TOP promocije ladjarja MSC (14.01.2022)

  TOP promocija ladjarja MSC: All in at sea - vključene pijače, internet in dobroimetje za porabo na ladji; do 5%+15% popusta za člane MSC Voyagers Club-a, do 50% popusta za zdravstvene delavce, plača 1 potujeta 2 in odlične cene križarjenj. Izkoristite vrhunsko ponudbo in rezervirajte svoje sanjsko križarjenje! Pohitite, nekatere promocije veljajo le kratek čas!

 • Seznam dodatnih storitev - Costa

  Seznam dodatnih storitev - Costa (10.01.2022)

  Udobno na križarjenje z ladijsko družbo Costa. Preverite mikaven seznam paketov pijač in paketov interneta ter uživajte v brezskrbnosti tekom celotnega križarjenja.

 • Seznam dodatnih storitev - MSC

  Seznam dodatnih storitev - MSC (10.01.2022)

  Na križarjenju z ladijsko družbo MSC je z vnaprej naročenimi storitvami odslej še bolj udobno, saj si lahko večino dodatnih storitev (paketi pijač, fotografije, spa storitve,...), naročite že doma in s tem prihranite kar 15% pri ceni paketa pijač oziroma do 40% pri ostalih storitvah.

 • COSTA promocijska ponudba

  COSTA promocijska ponudba (28.12.2021)

  Spektakularni popusti za križarjenja z ladijsko družbo Costa.
  8-dnevno križarjenje po Sredozemlju, z najnovejšo ladjo Costa Firenze, že od 499 € na osebo.

 • Brezskrbna rezervacija

  Brezskrbna rezervacija (15.12.2021)

  Vse obstoječe in nove individualne rezervacije spadajo v program "Brezskrbne rezervacije". Križarjenje lahko brez razloga odpoveste do 48 ur pred odhodom. Več o tem si preberite v novici.

 • Black Friday popusti ladjarjev

  Black Friday popusti ladjarjev (23.11.2021)

  Preverite kakšne akcije so pripravili ladjarji za Črni petek. V aktualni promociji je vključenih veliko različnih programov in terminov za leto 2022, ki že tiho trka na vrata. Zagotovite si svoje križarjenje po izjemno ugodni ceni.

 • Akcija ladjarja Costa: do 500 EUR popusta na kabino

  Akcija ladjarja Costa: do 500 EUR popusta na kabino (22.11.2021)

  Novi cenovni modeli ladjarja Costa in nova akcijska ponudba za odlične programe križarjenj z odhodi do novembra 2022! Preverite zdaj...

 • MSC - Smernice in pogoji za varno križarjenje

  MSC - Smernice in pogoji za varno križarjenje (29.10.2021)

  Ladjarji se postopoma pripravljajo na ponovni zagon križarjenj, nekateri pa so s križarjenji že začeli. Med njim je tudi ladjar MSC, ki vam predstavlja smernice in pogoje za varno ter brezskrbno križarjenje.

   

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.