POIŠČI KRIŽARJENJE

ZADNJA NOVICA

MSC Winter Wonders: Izjemna križarjenja s posebnimi ponudbami!
(14.05.2024)

Ne glede na to ali se boste to zimo odpravili na vroče Karibe ali po pravljični severni Evropi, boste lahko uživali v ugodni ponudbi križarjenj.

Več Arhiv novic

arhiv Anketa

rezultati

O nas

SVET KRIŽARJENJ je potovalna agencija, specializirana za križarjenja.
S svojim strokovnim znanjem in izkušnjami želimo zagotoviti odlično storitev in ponuditi križarjenja najširšemu krogu ljudi v Sloveniji, saj si to zaslužite – potovati udobno in raziskovati svet po zelo ugodnih cenah, ravno zato se naš slogan glasi »Doživite več«.

Križarjenja – vrhunska potovanja, dostopna vsem
Najhitreje razvijajoči segment turizma v svetu so prav križarjenja. Križarjenja slovijo kot zelo priljubljena potovanja povsod v razvitem svetu, a v državah, kjer se tak način preživljanja počitnic šele razvija, se žal še vedno pojavljajo stereotipi . To, da so križarjenja draga, samo za bogate in slavne, da so dolgočasna in preveč uradna že dolgo ne velja več.
V zadnjih desetletjih in, še točneje, v zadnjih desetih letih so križarjenja postala vse prej kot dolgočasna potovanja, ladje pa so potujoči hoteli najvišjih kategorij z vsebinami, ki jih premorejo le najboljši turistični centri na kopnem. Križarjenja s kakovostnimi namestitvenimi kapacitetami, animacijo in vrhunsko uslugo ponujajo veliko prednosti pred klasičnimi letovanji v hotelih.

Ker se s tem področjem ukvarjamo že več kot dvajset let ugotovljamo, da tudi vse več Slovencev spoznava prednosti križarjenj, zato smo na voljo, da vam kot specialisti za to področje ponudimo popolno storitev ter vam svetujemo in pomagamo izbrati pravo križarjenje za vas.
Rezervacija križarjenja kot naročilo v restavraciji?
V restavraciji najbrž ne naročite vedno najcenejše ali najdražje jedi, temveč tisto, ki si jo želite in ki vam poteši apetit. Počitnice so zagotovo veliko bolj pomembne od večerje v restavraciji, zato vam bomo na osnovi vaših želja svetovali, katero križarjenje izberite, in s tem zagotovili, da boste odšli na najboljše potovanje po najboljši ceni in se z nepozabnega križarjenja vrnili navdušeni.

Kakovostna organizacija, hitre informacije in enostavne rezervacije
Kot so križarjenja – kljub vsesplošni dostopnosti v današnjem času – edinstvena in vrhunska potovanja, takšna je tudi naša storitev pri organizaciji križarjenj. Svet križarjenj vas s svežim pristopom in odličnim poznavanjem tega področja popelje v dejansko drugačen svet, v svet križarjenj, kjer so zagotovljena najvišja merila kakovosti.
Z razumevanjem pomanjkanja časa v dnevu sodobnega človeka pristopamo tudi k našemu delu in vam zato skušamo čim bolj olajšati dostop do pravih in kakovostnih informacij ter poenostaviti postopek rezervacij, tako da se boste lahko sprostili že ob razmišljanju o potovanju in rezervaciji le-tega.
Na voljo smo vam za vse podrobnosti in predvsem smo tu, da vam s svojimi izkušnjami in znanjem, glede na vaše želje, svetujemo, da se boste lažje odločili in odšli na kakovostne počitnice po primerno ugodni ceni. S predanostjo našemu delu smo prepričani, da vam lahko ponudimo in organiziramo nepozabno potovanje.
Vsi sodelujoči v agenciji Svet križarjenj se vsako leto odpravimo na nekaj križarjenj, poznamo zgodovino ladijskih družb in ladij, smo z njimi dobro povezani ter sledimo spremembam, trendom in novostim v industriji križarjenj. V kolikor zaupate strokovnjakom, je izbira pravega križarjenja enostavna.

Hotel potuje z vami
Z večletnimi izkušnjami in načinom življenja v današnjem času hitro ugotovimo, da ljudje želimo doživeti čim več v čim krajšem času. Večina si ne želi več le enotedenskega poležavanja na isti plaži, temveč v tem času čim več videti, se spočiti, a obenem spoznati različne kulture in doživeti mnoge izkušnje.
Ravno to nam ponuja križarjenje.
Ogled in doživetje več destinacij, več različnih krajev, več različnih držav, včasih tudi več različnih kontinentov, več različnih kultur … vse to na zelo enostaven način, brez velikega napora, saj stvari razpakiramo samo enkrat, plavajoči luksuzni hotel pa potuje z nami. Glede na vsebino velikih ladij, zgrajenih v zadnjih desetih letih, bi lahko brez pomislekov rekli tudi plavajoče mesto.

Za naše goste – samo najboljše po najboljših cenah
S tem da smo specializirani za križarjenja, smo si zagotovili tudi, da ne odstopamo od kakovosti; namreč vsa križarjenja v naši ponudbi sodijo v sam vrh kakovosti namestitev in storitev, zato nam lahko brezskrbno zaupate vaše želje in prepustite nam organizacijo vaših nepozabnih počitnic z optimalnim razmerjem med ceno in kakovostjo. Seveda ob samem križarjenju poskrbimo tudi za vse ostale zadeve, kot so razni prevozi do pristanišč, letalski prevozi, hotelske namestitve, izleti in vse ostalo glede na vaše želje.
Vse to vam lahko zagotovimo, ker se že vrsto let ukvarjamo s področjem križarjenj po celem svetu ter skupaj s sodelavci poznamo ladje in potovanja – tako vam informacije posredujemo iz prve roke.
Skozi leta nepozabnih križarjenj, prijetnih doživetij in novih izkušenj smo se tudi sami prepričali, da križarjenja sodijo v sam vrh turističnih storitev in potovanj, ki so nas navdušila, in verjamemo, da bodo navdušila tudi vas in se boste vračali znova in znova. Ker pa so v zadnjih letih cene križarjenj (postale) zelo dostopne, si zaslužite, da za vaš denar dobite več.

In verjemite, za pravega turističnega agenta in potovalno agencijo je edino merilo in najlepši občutek, ko vidi, da je stranka zadovoljna in se vrne s potovanja navdušena.
Radi vas slišimo tudi, ko se vrnete s potovanja, ter sprejmemo vaše pohvale in kritike. Z zadovoljstvom pa lahko rečemo, da so to predvsem pohvale in izrazi navdušenja.
Oglejte si, kaj so rekle nekatere stranke o nas in naših potovanjih.

Tu smo za vas
Na voljo smo vam dejansko 24 ur na dan, tako v času ob rezervaciji, pred odhodom, na samem potovanju in ko se vrnete, vedno vam bo na voljo nekdo od nas ali naših skrbno izbranih poslovnih partnerjev.
Prijavite se na e-novice in bodite prvi obveščeni o posebnih ponudbah ter si zagotovite najbolj kakovostne informacije in nasvete glede križarjenj, ladij, novih destinacij itd.
 

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.