POIŠČI KRIŽARJENJE

ZADNJA NOVICA

Varno in sproščeno na križarjenje! Predstavljamo vam nove smernice ladijskih družb.
(12.01.2023)

Križarjenja še vedno veljajo za eno najvarnejših oblik potovanja. Ladjarji so, kot že večkrat v preteklosti, dokazali svojo pripravljenost na hitre prilagoditve spremembam. Z nadvse inovativnimi rešitvami (kot so npr. napredne filtracije s pomočjo svetlobe, najmodernejšo razkuževanje kabin in ladje,...) so varnost svojih potnikov in posadke popeljali še kakšen nivo višje od že tako strogih usmeritev in pogojev, postavljenih s strani različnih zdravstvenih institucij.

Več Arhiv novic

arhiv Anketa

rezultati

Počitnice na Hrvaškem

bol_hrvaska.jpg

Prav gotovo večina med nami pozna popolno mešanico, ki je sestavljena iz vonja borovcev in zvoka valov prepletajočih se s prepoznavnimi dalmatinskimi klapami. Večina med nami si ne zamišlja poletja brez da bi se vsaj enkrat okopali pri naših sosedih. Na več kot 1000 km obale se nahajajo raznolike plaže, med katerimi se nahaja tudi najlepša evropska plaža - Pasjača plaža, po besedah priznanega spletnega mesta o potovanjih.
Poleg morja je Hrvaška znana po odlični kulinariki, zanimivi kulturi in razgibani pokrajini, zato je primerna za obisk ne glede na letni čas.

Najamete lahko:mobilne_kucice.jpeg
- hotelske sobe
- apartmaje
- mobilne hiške
- prikolice
 

Nekaj možnosti za križarjenja po Jadranu, si lahko ogledate s klikom tukaj.


Kontaktirajte nas in nam sporočite vaše želje ali nam enostavno sporočite katero potovanje, oddih, storitev ste zasledili pri katerikoli agenciji doma ali v tujini in bomo za vas uredili rezrevacijo po enakih pogojih in cenah.
Iskreno želimo izkoristiti čas, ko se večina križarjenj še ne izvaja in medtem poskrbeti za vse turistične potrebe naših strank, saj vam lahko z našim sodelovanjem zagotovimo vse turistične storitve po enakih pogojih, kot bi jih dobili drugje, za vašo rezervacijo pa bo poskrbela naša predana ekipa, kateri ste zaupali že do sedaj.
Na ta način bomo poskrbeli za obojestransko korist in zadovoljstvo - tako vaše kot naše.
Zahvaljujemo se vam za vaše zaupanje.Za več informacij nas prosimo kontaktirajte na:
T: 01/542 31 34
M: 031 302 535
E: info@svet-krizarjenj.si
I: www.svet-krizarjenj.si

plitvice.jpg

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.