POIŠČI KRIŽARJENJE

ZADNJA NOVICA

Akcija ladjarja Costa: do 50% popusta
(01.10.2021)

Ladjar Costa ponovno razveseljuje z akcijsko ponudbo! Do - 50% popusta, možnost brezplačne odpovedi in paket pijač Brindiamo. Preberite več...

Več Arhiv novic

arhiv Anketa

rezultati
« nazaj

Seznam dodatnih storitev - Costa
(26.11.2020)

Seznam dodatnih storitev - Costa

Na vašem križarjenju z ladjami ladjarja Costa si lahko privoščite še več. Pri cenovnih modelih Comfort in Deluxe so že v osnovno ceno namestitve v izbrani kabini vključeni tudi "all-inclusive" paketi pijač. Čeprav cenovni model Basic vključuje le pijačo iz samopostrežne restavracije in ne dodatnih "all-inclusive" paketov pijač, je te možno dodati k vaši rezervaciji.

Cenovni modeli z vključenimi paketi pijač veljajo le za individualne rezervacije. Pri skupinskih križarjenjih paketi pijač niso vključeni v ceno križarjenja. Na križarjenju okoli sveta je vključen paket pijač Pranzo & Cena.

Več o tem si lahko preberete s klikom na spodnjo ikono:

 undefined 

PRANZO & CENA:
Paket pijač vključuje široko izbiro vin (tistih, ki niso na vinski karti), točenega piva, vode in brezalkoholnih pijač na kozarec v času kosila in večerje.

BRINDIAMO:
Paket vključuje obširno izbiro alkoholnih in brezalkoholnih pijač na kozarec.

PIU GUSTO:
Paket vključuje obširno izbiro alkoholnih in brezalkoholnih pijač na kozarec in je idealen paket za ljubitelje koktajlov, saj vključuje 34 vrst alkoholnih in brezalkoholnih koktajlov ter mešanih pijač in ledenih pijač.

INTENDITORE:
Paket vključuje zelo obširno izbiro alkoholnih in brezalkoholnih pijač na kozarec. V paket so zajete vse pijače s ceno do 10 EUR / 11 USD, ki so postrežene v kozarcu (tudi Premium znamke pijač, likerji, šampanjec in vino).
 

 undefined

 

PAKETI INTERNETA
Za lažjo komunikacijo z vašimi najbližjimi ali delo zunaj vaše pisarne izberite katerega od internetnih paketov in ostanite povezani s svetovnim spletom tudi na najbolj odročnih krajih sveta. Oglejte si informativne cene paketov, ki jih je možno naročiti na ladji. Cene paketov se lahko razlikujejo od dejanske ponudbe na ladji.
 

Opis paketa

Vključeni MB

ČAS

CENA v €

»Quick Check«

/

Na minuto

0,19 €

»Social Media«

24 h

4 €

»Social Media«

7 dni

19 €

Internet M

250

25 €

Internet L

500

39 €

Internet XL

3.000

99 €

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.