POIŠČI KRIŽARJENJE

ZADNJA NOVICA

MSC Winter Wonders: Izjemna križarjenja s posebnimi ponudbami!
(14.05.2024)

Ne glede na to ali se boste to zimo odpravili na vroče Karibe ali po pravljični severni Evropi, boste lahko uživali v ugodni ponudbi križarjenj.

Več Arhiv novic

arhiv Anketa

rezultati
« nazaj

Seznam dodatnih storitev - Costa
(10.01.2023)

Seznam dodatnih storitev - Costa

Na vašem križarjenju z ladjami ladjarja Costa si lahko privoščite še več. Pri cenovnem modelu All-inclusive je v osnovno ceno namestitve že vključen paket pijač My Drinks. Čeprav cenovni model My Cruise vključuje le pijačo iz samopostrežne restavracije in ne dodatnih "all-inclusive" paketov pijač, je te možno dodati k vaši rezervaciji.

Cenovni modeli z vključenimi paketi pijač veljajo le za individualne rezervacije. Pri skupinskih križarjenjih paketi pijač niso vključeni v ceno križarjenja. Na križarjenju okoli sveta je vključen paket pijač Pranzo & Cena.

 

PAKETI PIJAČ
Več o paketih in kaj le-ti vključujejo, si lahko preberete s klikom na spodnjo ikono:

 undefined 

MY SOFT DRINKS :
Paket vključuje široko izbiro brezalkoholnih pijač čez cel dan.

MY DRINKS: 
Paket vključuje obširno izbiro alkoholnih in brezalkoholnih pijač na kozarec in je idealen paket za ljubitelje koktajlov, saj vključuje 34 vrst alkoholnih in brezalkoholnih koktajlov ter mešanih pijač in ledenih pijač.

MY DRINKS PLUS:
Paket vključuje zelo obširno izbiro alkoholnih in brezalkoholnih pijač na kozarec. V paket so zajete vse pijače s ceno do 10 EUR / 11 USD, ki so postrežene v kozarcu (tudi Premium znamke pijač, likerji, šampanjec in vino).
 

 costa_koktejl_na_plazi_small.jpg

 

PAKETI INTERNETA
Za lažjo komunikacijo z vašimi najbližjimi ali delo zunaj vaše pisarne izberite katerega od internetnih paketov in ostanite povezani s svetovnim spletom tudi na najbolj odročnih krajih sveta. Oglejte si informativne cene paketov, ki jih je možno naročiti na ladji. Cene paketov se lahko razlikujejo od dejanske ponudbe na ladji.
 

Opis paketa

Vključeni MB

ČAS

CENA v €

»Quick Check«

/

Na minuto

0,19 €

»Social Media«

24 h

-

»Social Media«

7 dni

25 €

Internet M

250

25 €

Internet L

500

39 €

Internet XL

3.000

99 €

 

PORTAL "MY COSTA"
Spletni portal My Costa ponuja izjemno veliko različnih informacij glede vašega križarjenja kot vam tudi ponuja možnost rezervacije dodatnih storitev, kot so npr.:
- nakup ali nadgradnja paketa pijač
- rezervacija izletov
- rezervacija storitev v kabini (penina ob prihodu, sadje v kabini,...)

Za vstop v portal potrebujete rezervacijsko številko, ki jo pridobite ob potrjeni rezervaciji. Plačilo rezerviranih storitev se uredi na ladji z ladijskim računom.

Dostop do portala je na voljo tukaj >>>


OPOMBA: Za v naprej naročene dodatne storitve pri ladjarju ne prevzemamo odgovornosti, v primeru nedelovanja storitev na ladji oz. v primeru, da storitev ni opravljena v celotnem/predvidenem obsegu.
Občasno lahko pride do nedelovanja ali pomanjkljivo opravljenih storitev, na kar nimamo neposrednega vpliva.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.