POIŠČI KRIŽARJENJE

ZADNJA NOVICA

Varno in sproščeno na križarjenje! Predstavljamo vam nove smernice ladijskih družb.
(12.01.2023)

Križarjenja še vedno veljajo za eno najvarnejših oblik potovanja. Ladjarji so, kot že večkrat v preteklosti, dokazali svojo pripravljenost na hitre prilagoditve spremembam. Z nadvse inovativnimi rešitvami (kot so npr. napredne filtracije s pomočjo svetlobe, najmodernejšo razkuževanje kabin in ladje,...) so varnost svojih potnikov in posadke popeljali še kakšen nivo višje od že tako strogih usmeritev in pogojev, postavljenih s strani različnih zdravstvenih institucij.

Več Arhiv novic

arhiv Anketa

rezultati

Regent Seven Seas Cruises

Ladjar Regent Seven Seas Cruises ponuja potovanja, kjer lahko odkrijete in raziščete več kot 450 različnih destinacij po celem svetu.

Ladje, na katerih se nahaja le en tip kabine – prestižne suite, so na voljo le nekaj sto izbranim potnikom naenkrat. Le-ti uživajo v precej intimni, individualni, komfortni, sofisticirani, a še vedno izjemno sproščeni atmosferi. Vse njihove ladje izstopajo v smislu udobja, ki ga ponujajo v okviru namestitve, izjemne postrežbe in vrhunske kulinarike ter seveda ostalih aktivnosti na ladji, zaradi česar se uvrščajo med elitno družbo ladijskih družb, s šestimi zvezdicami.

V floti ladjarja Seven Seas Cruises sta dve sestrski ladji, ki ponujata namestitev največ 700 potnikom in to le v balkonskih kabinah. To sta ladji Seven Seas Voyager in Seven Seas Mariner, medtem ko je na ladji Seven Seas Navigator kar 90% vseh kabin z balkonom. Ladja Seven Seas Explorer, zgrajena leta 2016, sprejme največ 750 potnikov in velja za najbolj luksuzno ladjo na svetu. Na ladji vsekakor izstopa vsak dobro premišljen detajl, ki ga boste zagotovo opazili med sprehodom po izjemno prostorni ladji, izrazito elegantnih skupnih prostorih in suitah ali med ogledovanjem originalne zbirke Picassa in Chagalla. Sestrska ladja Seven Seas Splendor, ki je svojo inavguracijo prejela v 2020 in je »okronana« kot izpopolnjeni luksuz, ponuja namestitev 750 gostom v 375 balkonskih suitah, velikosti od 28 do 413 m2.

Križarjenja z ladijsko družbo Regent Seven Seas Cruises vključuje praktično vse – celo pijačo na ladji, specialne restavracije, brezplačni internet, brezplačno pranje oblačil, brezplačne 3-dnevne programe na kopnem, na večini križarjenj po Aziji in Afriki (land+cruise) ter skoraj neomejeno število izletov po izbiri.

Ladje Regent Seven Seas Cruises

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.