POIŠČI KRIŽARJENJE

ZADNJA NOVICA

Black Friday teden popustov
(24.11.2022)

Zagotovite si svoje sanjsko križarjenje po super privlačni ceni. Preverite promocijske cene križarjenj v "Black Friday" tednu popustov.

Več Arhiv novic

arhiv Anketa

rezultati

Novice

 • Black Friday teden popustov

  Black Friday teden popustov (24.11.2022)

  Zagotovite si svoje sanjsko križarjenje po super privlačni ceni. Preverite promocijske cene križarjenj v "Black Friday" tednu popustov.

 • Varno in sproščeno na križarjenje! Predstavljamo vam nove smernice ladijskih družb.

  Varno in sproščeno na križarjenje! Predstavljamo vam nove smernice ladijskih družb. (24.10.2022)

  Križarjenja še vedno veljajo za eno najvarnejših oblik potovanja. Ladjarji so, kot že večkrat v preteklosti, dokazali svojo pripravljenost na hitre prilagoditve spremembam. Z nadvse inovativnimi rešitvami (kot so npr. napredne filtracije s pomočjo svetlobe, najmodernejšo razkuževanje kabin in ladje,...) so varnost svojih potnikov in posadke popeljali še kakšen nivo višje od že tako strogih usmeritev in pogojev, postavljenih s strani različnih zdravstvenih institucij.

 • Bi si želeli delati v agenciji Svet Križarjenj?

  Bi si želeli delati v agenciji Svet Križarjenj? (13.10.2022)

  Priložnost specializacije v najhitreje razvijajočem se/rastočem segmentu turizma. Ker se obseg našega poslovanja veča, želimo povečati tudi našo ekipo.

   

 • MSC - Smernice in pogoji za varno križarjenje

  MSC - Smernice in pogoji za varno križarjenje (25.09.2022)

  NOVO! Križarjenja na večini destinacij ponovno omogočena vsem, ne glede na covidno potrdilo. Več informacij v novici.

 • Costa - Smernice in pogoji za varno križarjenje

  Costa - Smernice in pogoji za varno križarjenje (24.09.2022)

  Pogoji, smernice in ukrepi za varno križarjenje in prehod meje.

   

 • Dobrodošli vsi potniki, ne glede na status cepljenja

  Dobrodošli vsi potniki, ne glede na status cepljenja (11.09.2022)

  Ladijske družbe vse bolj in bolj sproščajo ukrepe. Preverite pri katerih ladjarjih za vstop na ladjo zadostuje le negativni hitri test.

 • Costa: Golf & križarjenje

  Costa: Golf & križarjenje (01.05.2022)

  Križarjenja s Costo so zmeraj bogata z unikatnimi doživetji in kombinacija križarjenja z igranjem golfa to le še potrjuje. Združite nepozaben dopust na krovu najmodernejše ladje z igranjem golfa na sredozemskih postankih.
  Zavihtite palico na zelenih igriščih enih najlepših golf klubov po Sredozemlju in hkrati uživajte v vrhunski kulinariki med sproščujočo plovbo.

 • MSC promocija: Best deal at Sea & All in at Sea

  MSC promocija: Best deal at Sea & All in at Sea (14.01.2022)

  Ste dovolj drzni, da "greste" all in?
  Pri ladjarju MSC si lahko drznete brez zadržkov z novo promocijo "All in at Sea", saj pri rezervaciji dobite ugodno ceno, paket pijač Easy, paket interneta za 2 napravi in še 50 EUR/USD za zapravljanje na ladji. Preverite ponudbo križarjenj vključenih v to promocijo, prihranite vse do 588€ in si privoščite več!

 • TOP promocije ladjarja MSC

  TOP promocije ladjarja MSC (14.01.2022)

  TOP promocija ladjarja MSC: All in at sea - vključene pijače, internet in dobroimetje za porabo na ladji; do 5%+15% popusta za člane MSC Voyagers Club-a, do 50% popusta za zdravstvene delavce, plača 1 potujeta 2 in odlične cene križarjenj. Izkoristite vrhunsko ponudbo in rezervirajte svoje sanjsko križarjenje! Pohitite, nekatere promocije veljajo le kratek čas!

 • Seznam dodatnih storitev - Costa

  Seznam dodatnih storitev - Costa (10.01.2022)

  Udobno na križarjenje z ladijsko družbo Costa. Preverite mikaven seznam paketov pijač in paketov interneta ter uživajte v brezskrbnosti tekom celotnega križarjenja.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.