POIŠČI KRIŽARJENJE

ZADNJA NOVICA

Akcija ladjarja Costa: do 50% popusta
(01.10.2021)

Ladjar Costa ponovno razveseljuje z akcijsko ponudbo! Do - 50% popusta, možnost brezplačne odpovedi in paket pijač Brindiamo. Preberite več...

Več Arhiv novic

arhiv Anketa

rezultati

Novice

 • Akcija ladjarja Costa: do 50% popusta

  Akcija ladjarja Costa: do 50% popusta (01.10.2021)

  Ladjar Costa ponovno razveseljuje z akcijsko ponudbo! Do - 50% popusta, možnost brezplačne odpovedi in paket pijač Brindiamo. Preberite več...

 • MSC AKCIJA: Last minute Family

  MSC AKCIJA: Last minute Family (15.08.2021)

  Letošnje poletje uživajte v razvajanju ladjarja MSC. Privoščite si čudovit poletni dopust po izjemno ugodnih cenah. 8-dnevno križarjenje v TOP sezoni že za 389 EUR na osebo!
  Štiričlanske družine lahko uživajo v več prostora, saj ladjar podari drugo kabino povsem brezplačno. Akcija velja za izbrana križarjenja do konca novembra 2021.

 • TOP promocija ladjarja MSC: 50 % popusta za 2. potnika, 50 € varščine na osebo, 5+5 %, do 50 % popusta za zdravstvene delavce

  TOP promocija ladjarja MSC: 50 % popusta za 2. potnika, 50 € varščine na osebo, 5+5 %, do 50 % popusta za zdravstvene delavce (10.08.2021)

  TOP promocija ladjarja MSC: 50 % popusta za 2. potnika, do 5+15% popusta za člane MSC Voyagers Club-a, do 50% popusta za zdravstvene delavce in odlične cene križarjenj. Izkoristite vrhunsko ponudbo in rezervirajte svoje sanjsko križarjenje! Pohitite, nekatere promocije veljajo le kratek čas!

 • MSC - Smernice in pogoji za varno križarjenje

  MSC - Smernice in pogoji za varno križarjenje (23.06.2021)

  Ladjarji se postopoma pripravljajo na ponovni zagon križarjenj, nekateri pa so s križarjenji že začeli. Med njim je tudi ladjar MSC, ki vam predstavlja smernice in pogoje za varno ter brezskrbno križarjenje.

   

 • Costa - Smernice in pogoji za varno križarjenje

  Costa - Smernice in pogoji za varno križarjenje (23.06.2021)

  Ladjarji se postopoma pripravljajo na ponovni zagon križarjenj, nekateri pa so s križarjenji že začeli. Med njim je tudi ladjar Costa, ki vam predstavlja nove smernice in pogoje za varno in brezskrbno križarjenje.

   

 • Varno in sproščeno na križarjenje! Predstavljamo vam nove smernice ladijskih družb.

  Varno in sproščeno na križarjenje! Predstavljamo vam nove smernice ladijskih družb. (22.06.2021)

  V času, ko ladje niso plule, so bile ladijske družbe postavljene pred velik izziv. Ne le, da je celotna situacija presegla vse možne v naprej pripravljene krizne načrte, temveč se je vmes že zdelo, da se stanje ne bo nikoli popravilo. V času, ko se je cel svet skorajda ustavil, pa ladijske družbe zagotovo niso počivale, temveč so iskale in preučevale rešitve kako ponovno vzpostaviti sinonim za eno najbolj sproščenih in varnih oblik potovanja...

 • Brezskrbna rezervacija

  Brezskrbna rezervacija (16.06.2021)

  Vse obstoječe in nove individualne rezervacije spadajo v program "Brezskrbne rezervacije". Križarjenje lahko brez razloga odpoveste do 48 ur pred odhodom. Več o tem si preberite v novici.

 • Akcija ladjarja Costa!

  Akcija ladjarja Costa! (30.03.2021)

  Ladjar Costa ponovno razveseljuje z akcijsko ponudbo! Do - 40% popusta, možnost brezplačne odpovedi in paket pijač Brindiamo. Preberite več...

 • Zavarovanje za tujino Coris

  Zavarovanje za tujino Coris (01.02.2021)

  Zavarovanje za tujino z asistenco CORIS krije nujne stroške, ki v tujini nastanejo kot posledica novonastale bolezni ali poškodbe. Zavarujete se lahko kot posameznik, družina ali skupina, ki potuje skupaj.

 • AKCIJA: 5+15% popust za člane MSC Voyagers Club-a

  AKCIJA: 5+15% popust za člane MSC Voyagers Club-a (07.01.2021)

  Do 18.01.2021 imajo aktivni člani MSC Voyagers Club-a možnost rezervirati svoje božično in/ali novoletno križarjenje 2021, s kar 5+15 % popustom na namestitev (brez pristaniških taks).

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.