POIŠČI KRIŽARJENJE

ZADNJA NOVICA

Odlična Celebrity Cruises akcija!
(01.10.2018)

Leto 2018 se vam bo vsekakor vtisnilo v nepozaben spomin, še posebej, če boste v tem tednu rezervirali svoje križarjenje z ladijsko družbo Celebrity Cruises, ki ponujata res neverjetne popuste!

Več Arhiv novic

arhiv Anketa

rezultati

Novice

 • Odlična Royal Caribbean International akcija!

  Odlična Royal Caribbean International akcija! (01.10.2018)

  Leto 2018 se vam bo vsekakor vtisnilo v nepozaben spomin, še posebej, če boste v tem mesecu rezervirali svoje križarjenje z ladijsko družbo Royal Caribbean International, ki ponuja res neverjetne popuste!

 • Odlična Celebrity Cruises akcija!

  Odlična Celebrity Cruises akcija! (01.10.2018)

  Leto 2018 se vam bo vsekakor vtisnilo v nepozaben spomin, še posebej, če boste v tem tednu rezervirali svoje križarjenje z ladijsko družbo Celebrity Cruises, ki ponujata res neverjetne popuste!

 • Plačilo križarjenja sedaj tudi s kriptovalutami!

  Plačilo križarjenja sedaj tudi s kriptovalutami! (30.08.2018)

  Odslej vam v okviru uspešne zgodbe, ki jo piše BTC City (BITCOIN MESTO) in odličnega sistema plačevanja Elipay, omogočamo plačilo vašega nepozabnega križarjenja tudi s kriptovalutami (Bitcoin, Ether in Bitcoin Cash).

 • MSC promocija: 50% popusta za 2. potnika

  MSC promocija: 50% popusta za 2. potnika (04.05.2018)

  Privoščite si zimsko križarjenje z ladijsko družbo MSC po posebej privlačnih cenah in prihranite kar 50% pri namestitvi drugega potnika. V to posebno promocijo so vključene ladje, ki plujejo po Sredozemlju, po Karibih in po Arabskem polotoku. Rezervirajte svoje zimske počitnice do 30.09.2018 in prihranite.

 • Paketi interneta MSC

  Paketi interneta MSC (15.03.2018)

  Ladijska družba MSC je prenovila ponudbo internetnih paketov in vam s tem omogočila lažjo komunikacijo z vašimi najbližjimi in olajšala delo zunaj vaše pisarne.

 • Luksuzna ladja, ki je v Koper pripeljala več kot 2.000 ljudi

  Luksuzna ladja, ki je v Koper pripeljala več kot 2.000 ljudi (13.10.2017)

  Letos so v koprskem pristanišču gostili že več kot 50 potniških velikank. Ta teden se je tam ustavila tudi luksuzna ladja MS Westerdam z okoli 1.700 gosti in 600 člani osebja.
  Ladjo smo obiskali z novinarsko ekipo portala Siol.net in Planet TV, ki so naredili odličen prispevek z video sprehodom po ladji. Poglejte.

 • Ladijske družbe in njihova velikodušna pomoč Karibskim otokom

  Ladijske družbe in njihova velikodušna pomoč Karibskim otokom (11.10.2017)

   Običajno čudovite fotografije Karibov so pred kratkim okrnile uničujoče posledice orkanov Irma in Maria, ki sta prizadela predvsem otoke v vzhodnem delu Karibskega otočja. Največjo škodo sta povzročila na otokih Portoriko, St. Maarten, St. Thomas in Santa Cruz (Deviški otoki).  

 • Zaplujte v čarobni svet nove ladje MSC Meraviglia

  Zaplujte v čarobni svet nove ladje MSC Meraviglia (20.07.2017)

  Že poznate prednosti nove ladje MSC Meraviglia? - Ali veste, da je največja ladja ladijske družbe MSC?

  Še ne? Poglejte in izvedite več.
   

 • Zavarovanje za tujino Coris

  Zavarovanje za tujino Coris (14.06.2017)

  Zavarovanje za tujino z asistenco CORIS krije nujne stroške, ki v tujini nastanejo kot posledica novonastale bolezni ali poškodbe. Zavarujete se lahko kot posameznik, družina ali skupina, ki potuje skupaj.

 • Kategorije kabin in cenovni modeli na Costi

  Kategorije kabin in cenovni modeli na Costi (07.03.2017)

  Preberite si več o kategorijah kabin in cenovnih modelih ladijske družbe Costa.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.