POIŠČI KRIŽARJENJE

ZADNJA NOVICA

Akcija ladjarja Costa!
(30.03.2021)

Ladjar Costa ponovno razveseljuje z akcijsko ponudbo! Do - 40% popusta, možnost brezplačne odpovedi in paket pijač Brindiamo. Preberite več...

Več Arhiv novic

arhiv Anketa

rezultati

Novice

 • Akcija ladjarja Costa!

  Akcija ladjarja Costa! (30.03.2021)

  Ladjar Costa ponovno razveseljuje z akcijsko ponudbo! Do - 40% popusta, možnost brezplačne odpovedi in paket pijač Brindiamo. Preberite več...

 • Costa - Smernice in pogoji za varno križarjenje

  Costa - Smernice in pogoji za varno križarjenje (19.03.2021)

  Ladjarji se postopoma pripravljajo na ponovni zagon križarjenj, nekateri pa so s križarjenji že začeli. Med njim je tudi ladjar Costa, ki vam predstavlja nove smernice in pogoje za varno in brezskrbno križarjenje.

   

 • MSC AKCIJA: 2 za 1

  MSC AKCIJA: 2 za 1 (19.02.2021)

  Ne glede na to kako najraje potujete, je MSC-jeva trenutna akcija za križarjenja resnično vrhunska, zato se jo splača izkoristiti!
  Prvi potnik plača namestitev, drugi pa le pristaniške takse. Namestitev je namreč brezplačna!
  Za ceno enega sedaj skoraj potujeta že dva. Boste s križarjenjem pogostili svoje najdražje ali si boste ceno pravično razdelili?

 • Brezskrbna rezervacija

  Brezskrbna rezervacija (16.01.2021)

  Vse obstoječe in nove individualne rezervacije spadajo v program "Brezskrbne rezervacije". Križarjenje lahko brez razloga odpoveste do 48 ur pred odhodom. Več o tem si preberite v novici.

 • TOP promocija ladjarja MSC: 50 % popusta za 2. potnika, 50 € varščine na osebo, 5+5 %, do 50 % popusta za zdravstvene delavce

  TOP promocija ladjarja MSC: 50 % popusta za 2. potnika, 50 € varščine na osebo, 5+5 %, do 50 % popusta za zdravstvene delavce (16.01.2021)

  TOP promocija ladjarja MSC: 50 % popusta za 2. potnika, do 5+15% popusta za člane MSC Voyagers Club-a, do 50% popusta za zdravstvene delavce in odlične cene križarjenj. Izkoristite vrhunsko ponudbo in rezervirajte svoje sanjsko križarjenje! Pohitite, nekatere promocije veljajo le kratek čas!

 • AKCIJA: 5+15% popust za člane MSC Voyagers Club-a

  AKCIJA: 5+15% popust za člane MSC Voyagers Club-a (07.01.2021)

  Do 18.01.2021 imajo aktivni člani MSC Voyagers Club-a možnost rezervirati svoje božično in/ali novoletno križarjenje 2021, s kar 5+15 % popustom na namestitev (brez pristaniških taks).

 • MSC - Smernice in pogoji za varno križarjenje

  MSC - Smernice in pogoji za varno križarjenje (04.01.2021)

  Ladjarji se postopoma pripravljajo na ponovni zagon križarjenj, nekateri pa so s križarjenji že začeli. Med njim je tudi ladjar MSC, ki vam predstavlja nove smernice in pogoje za varno in brezskrbno križarjenje.

   

 • Akcija! Preverite zakaj se družine, ki izberejo križarjenja z ladijsko družbo Royal Caribbean International vračajo navdušene?

  Akcija! Preverite zakaj se družine, ki izberejo križarjenja z ladijsko družbo Royal Caribbean International vračajo navdušene? (01.01.2021)

  Bi radi preizkusili nekaj novega? Križarjenja so odlična izbira tudi za najmlajše! Družine, ki so jih že preizkusile, se vračajo navdušene!
  Zakaj? Preberite v tej novici in prihranite kar do 60 % na namestitev za 2. potnika.

 • Celebrity Cruises paket "Vedno vključeno" - "Always Included"

  Celebrity Cruises paket "Vedno vključeno" - "Always Included" (30.11.2020)

  Ste za umirjeno, intimno in elegantno križarjenje? Izberite premium ladijsko družbo Celebrity Cruises, ki sedaj standardno vključuje brezplačni paket pijač Classic, paket interneta Surf in brezplačne napitnine.

 • Kategorije kabin - MSC

  Kategorije kabin - MSC (28.11.2020)

  Preberite si več o kategorijah ladijske družbe MSC.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.