POIŠČI KRIŽARJENJE

ZADNJA NOVICA

Prevoz do letališča ali pristanišča brezplačno!
(20.02.2019)

V sodelovanju ladijske družbe Royal Caribbean International in Celebrity Cruises s prevoznikom Goopti, se lahko sedaj do pristanišča ali letališča v Benetkah oziroma do pristanišča v Civitavecchia odpeljete kar brezplačno*. Kako? Preverite v novici...

Več Arhiv novic

arhiv Anketa

rezultati

Novice

 • Prevoz do letališča ali pristanišča brezplačno!

  Prevoz do letališča ali pristanišča brezplačno! (20.02.2019)

  V sodelovanju ladijske družbe Royal Caribbean International in Celebrity Cruises s prevoznikom Goopti, se lahko sedaj do pristanišča ali letališča v Benetkah oziroma do pristanišča v Civitavecchia odpeljete kar brezplačno*. Kako? Preverite v novici...

 • Odlična Royal Caribbean International akcija!

  Odlična Royal Caribbean International akcija! (22.01.2019)

  Leto 2019 se vam bo vsekakor vtisnilo v nepozaben spomin, še posebej, če boste do 28.02.2019 rezervirali svoje križarjenje z ladijsko družbo Royal Caribbean International, ki ponuja res neverjetne popuste!

 • Brezskrbno na križarjenju z ladijsko družbo MSC - paketi dodatnih storitev

  Brezskrbno na križarjenju z ladijsko družbo MSC - paketi dodatnih storitev (27.11.2018)

  Novo!!! Na križarjenju z ladijsko družbo MSC bo odslej še bolj udobno, saj je ladjar osvežil seznam dodatnih storitev, ki jih sedaj lahko naročite že doma in s tem prihranite kar 15% pri ceni paketa pijač oziroma do 40% pri ostalih storitvah.

 • MSC Voyagers Club

  MSC Voyagers Club (19.11.2018)

  Kaj je MSC Voyagers Club?

  MSC Voyagers klub je ladjarjev način zahvale gostom, ki delijo ljubezen do potovanja po morju ter strast do raziskovanja in so z ladjarjem MSC leto za letom na potovanju. Biti član MSC Voyagers Club omogoča vstop v svet privilegijev in hkrati tudi užitek, ki bo večji z vsakim potovanjem.

  Članarina je brezplačna!

 • MSC Cirque du Soleil At Sea

  MSC Cirque du Soleil At Sea (18.11.2018)

  Tekom križarjenja si lahko ogledate tudi neverjetne kaskaderske predstave Cirque de Soleil, ki se odvijajo v posebni dvorani na ladji (»Carousel Lounge«). Na voljo na ladjah MSC Meraviglia, MSC Bellissima, MSC Grandiosa in MSC Virtuosa.
 • IZJAVA ZA JAVNOST

  IZJAVA ZA JAVNOST (25.10.2018)

  Spoštovani,

  Glede na neljube dogodke, ki so v teh dneh prišli v javnost, saj očitno ena izmed slovenskih agencij ni zagotovila križarjenj za večje število potnikov, ki so ta križarjenja pri njih vplačali, želimo podati sledečo izjavo.

  Želimo obvestiti javnost, da agencija, ki je kriva za nastalo situacijo, o kateri se poroča v medijih, nima nikakršne povezave z nami.
  V naši agenciji »Svet križarjenj« so vse rezervacije urejene, kot morajo biti in vse naše stranke so lahko brez skrbi.

 • Odlična Celebrity Cruises akcija!

  Odlična Celebrity Cruises akcija! (01.10.2018)

  Leto 2018 se vam bo vsekakor vtisnilo v nepozaben spomin, še posebej, če boste v tem tednu rezervirali svoje križarjenje z ladijsko družbo Celebrity Cruises, ki ponujata res neverjetne popuste!

 • Plačilo križarjenja sedaj tudi s kriptovalutami!

  Plačilo križarjenja sedaj tudi s kriptovalutami! (30.08.2018)

  Odslej vam v okviru uspešne zgodbe, ki jo piše BTC City (BITCOIN MESTO) in odličnega sistema plačevanja Elipay, omogočamo plačilo vašega nepozabnega križarjenja tudi s kriptovalutami (Bitcoin, Ether in Bitcoin Cash).

 • MSC promocija: 50% popusta za 2. potnika

  MSC promocija: 50% popusta za 2. potnika (04.05.2018)

  Privoščite si zimsko križarjenje z ladijsko družbo MSC po posebej privlačnih cenah in prihranite kar 50% pri namestitvi drugega potnika. V to posebno promocijo so vključene ladje, ki plujejo po Sredozemlju, po Karibih in po Arabskem polotoku. Rezervirajte svoje zimske počitnice do 30.09.2018 in prihranite.

 • Luksuzna ladja, ki je v Koper pripeljala več kot 2.000 ljudi

  Luksuzna ladja, ki je v Koper pripeljala več kot 2.000 ljudi (13.10.2017)

  Letos so v koprskem pristanišču gostili že več kot 50 potniških velikank. Ta teden se je tam ustavila tudi luksuzna ladja MS Westerdam z okoli 1.700 gosti in 600 člani osebja.
  Ladjo smo obiskali z novinarsko ekipo portala Siol.net in Planet TV, ki so naredili odličen prispevek z video sprehodom po ladji. Poglejte.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.