POIŠČI KRIŽARJENJE

ZADNJA NOVICA

MSC AKCIJA: Last minute Family
(28.06.2021)

Letošnje poletje uživajte v razvajanju ladjarja MSC. Privoščite si čudovit poletni dopust po izjemno ugodnih cenah. 8-dnevno križarjenje v TOP sezoni že za 389 EUR na osebo!
Štiričlanske družine lahko uživajo v več prostora, saj ladjar podari drugo kabino povsem brezplačno. Akcija velja za križarjenja do konca avgusta 2021.

Več Arhiv novic

arhiv Anketa

rezultati

Novice

 • MSC AKCIJA: Last minute Family

  MSC AKCIJA: Last minute Family (28.06.2021)

  Letošnje poletje uživajte v razvajanju ladjarja MSC. Privoščite si čudovit poletni dopust po izjemno ugodnih cenah. 8-dnevno križarjenje v TOP sezoni že za 389 EUR na osebo!
  Štiričlanske družine lahko uživajo v več prostora, saj ladjar podari drugo kabino povsem brezplačno. Akcija velja za križarjenja do konca avgusta 2021.

 • MSC - Smernice in pogoji za varno križarjenje

  MSC - Smernice in pogoji za varno križarjenje (23.06.2021)

  Ladjarji se postopoma pripravljajo na ponovni zagon križarjenj, nekateri pa so s križarjenji že začeli. Med njim je tudi ladjar MSC, ki vam predstavlja smernice in pogoje za varno ter brezskrbno križarjenje.

   

 • Costa - Smernice in pogoji za varno križarjenje

  Costa - Smernice in pogoji za varno križarjenje (23.06.2021)

  Ladjarji se postopoma pripravljajo na ponovni zagon križarjenj, nekateri pa so s križarjenji že začeli. Med njim je tudi ladjar Costa, ki vam predstavlja nove smernice in pogoje za varno in brezskrbno križarjenje.

   

 • Varno in sproščeno na križarjenje! Predstavljamo vam nove smernice ladijskih družb.

  Varno in sproščeno na križarjenje! Predstavljamo vam nove smernice ladijskih družb. (22.06.2021)

  V času, ko ladje niso plule, so bile ladijske družbe postavljene pred velik izziv. Ne le, da je celotna situacija presegla vse možne v naprej pripravljene krizne načrte, temveč se je vmes že zdelo, da se stanje ne bo nikoli popravilo. V času, ko se je cel svet skorajda ustavil, pa ladijske družbe zagotovo niso počivale, temveč so iskale in preučevale rešitve kako ponovno vzpostaviti sinonim za eno najbolj sproščenih in varnih oblik potovanja...

 • Akcija ladjarja Costa: do 50% popusta

  Akcija ladjarja Costa: do 50% popusta (17.06.2021)

  Ladjar Costa ponovno razveseljuje z akcijsko ponudbo! Do - 50% popusta, možnost brezplačne odpovedi in paket pijač Brindiamo. Preberite več...

 • Akcija ladjarja Costa!

  Akcija ladjarja Costa! (30.03.2021)

  Ladjar Costa ponovno razveseljuje z akcijsko ponudbo! Do - 40% popusta, možnost brezplačne odpovedi in paket pijač Brindiamo. Preberite več...

 • Brezskrbna rezervacija

  Brezskrbna rezervacija (16.01.2021)

  Vse obstoječe in nove individualne rezervacije spadajo v program "Brezskrbne rezervacije". Križarjenje lahko brez razloga odpoveste do 48 ur pred odhodom. Več o tem si preberite v novici.

 • TOP promocija ladjarja MSC: 50 % popusta za 2. potnika, 50 € varščine na osebo, 5+5 %, do 50 % popusta za zdravstvene delavce

  TOP promocija ladjarja MSC: 50 % popusta za 2. potnika, 50 € varščine na osebo, 5+5 %, do 50 % popusta za zdravstvene delavce (16.01.2021)

  TOP promocija ladjarja MSC: 50 % popusta za 2. potnika, do 5+15% popusta za člane MSC Voyagers Club-a, do 50% popusta za zdravstvene delavce in odlične cene križarjenj. Izkoristite vrhunsko ponudbo in rezervirajte svoje sanjsko križarjenje! Pohitite, nekatere promocije veljajo le kratek čas!

 • AKCIJA: 5+15% popust za člane MSC Voyagers Club-a

  AKCIJA: 5+15% popust za člane MSC Voyagers Club-a (07.01.2021)

  Do 18.01.2021 imajo aktivni člani MSC Voyagers Club-a možnost rezervirati svoje božično in/ali novoletno križarjenje 2021, s kar 5+15 % popustom na namestitev (brez pristaniških taks).

 • Akcija! Preverite zakaj se družine, ki izberejo križarjenja z ladijsko družbo Royal Caribbean International vračajo navdušene?

  Akcija! Preverite zakaj se družine, ki izberejo križarjenja z ladijsko družbo Royal Caribbean International vračajo navdušene? (01.01.2021)

  Bi radi preizkusili nekaj novega? Križarjenja so odlična izbira tudi za najmlajše! Družine, ki so jih že preizkusile, se vračajo navdušene!
  Zakaj? Preberite v tej novici in prihranite kar do 60 % na namestitev za 2. potnika.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.