POIŠČI KRIŽARJENJE

ZADNJA NOVICA

MSC Winter Wonders: Izjemna križarjenja s posebnimi ponudbami!
(14.05.2024)

Ne glede na to ali se boste to zimo odpravili na vroče Karibe ali po pravljični severni Evropi, boste lahko uživali v ugodni ponudbi križarjenj.

Več Arhiv novic

arhiv Anketa

rezultati

Avtorske pravice
© Copyright 2008 - 2024 SVET KRIŽARJENJ
Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.
Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečavati, spremeniti ali na kakršen koli drug način reproducirati razen v primeru pisnega soglasja agencije SVET KRIŽARJENJ, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Pridržujemo si pravico do sprememb vsebine brez predhodnega obvestila. Za napake ali nepopolne informacije na spletni strani SVET KRIŽARJENJ in informacije na spletnih straneh tretjih oseb, na katere ste prišli prek povezave z naše strani, ne odgovarjamo. Točne cene in razpoložljive kapacitete garantiramo šele ob potrditvi rezervacije.

PRAVILA UPORABE SPLETNIH STRANI IN NAČELO ZASEBNOSTI
Zahvaljujemo se za obisk spletnih strani www.svet-krizarjenj.si.
Ker sta nam vaše zadovoljstvo in vaša zasebnost zelo pomembna, se zavezujemo, da bomo ščitili vašo zasebnost.
Vaše osebne podatke, ki nam jih posredujete, uporabljamo zgolj za posredovanje novosti v naši ponudbi in obveščanje o posebnih ponudbah, v kolikor ste izrazili to željo.
V kolikor ste se odločili, da nam posredujete vaše mnenje, pohvale ali kritike, bomo te objavili le z vašim soglasjem.
S tem, ko ste prijavljeni na naše e-novice, ste udeleženi tudi v vseh eventualnih nagradnih in darilnih igrah, promocijskih akcijah in anketah, osnova za to pa so vaši posredovani podatki.

Vaše osebne podatke uporabljamo zgolj v namene, kot zgoraj opisano. Vaši podatki so pri nas zaščiteni in se jih nikakor ne posreduje drugim pravnim in fizičnim osebam.

Z uporabo naših spletnih strani in prijavo med naročnike e-novic se šteje, da se strinjate z uporabo informacij na način in v primerih, navedenih v prejšnjih odstavkih. Morebitne spremembe teh pogojev in pravil bomo objavili na tej strani in na ta način zagotovili, da boste seznanjeni z njimi in načinom uporabe vaših posredovanih podatkov.
Ne odgovarjamo za morebitne napake pri uporabi podatkov, v kolikor so te posledica netočno ali nepravilno posredovanih podatkov.

K pravilom o uporabi spletnih strani sodijo tudi pogoji poslovanja – splošni pogoji in navodila za potovanja ter pravilnik o zasebnosti.


SPLOŠNI PODATKI

Polni naziv podjetja: SVET KRIŽARJENJ, potovalna agencija, d.o.o.
Skrajšani naziv: SVET KRIŽARJENJ d.o.o.
Naslov: Latinski trg 6, 1000 Ljubljana

Kontaktni telefoni: 
T: 01/542 31 34
F: 01/542 31 35

Elektronski naslov: agencija@svet-krizarjenj.si
Spletni naslov: www.svet-krizarjenj.si
Zastopanje podjetja: Mladen Barukčić
Leto ustanovitve: 2016
Matična številka: 7025815000
ID št. za DDV: SI17287600
Bančni račun: Št. TRR: SI56 10100-0055023051 pri Intesa Sanpaolo Bank
Registracija: Družba registrirana v Sloveniji pri Okrožnem sodišču v Ljubljani
Znesek osnovnega kapitala: 7.500,00 EUR
• dejavnost potovalnih agencij (šifra: 79.110) – licenca GZS 1791 (11217/2)
• dejavnost organizatorjev potovanj (šifra: 79.120) – licenca GZS 1792 (11217/1)
• rezervacije in s potovanji povezane dejavnosti (šifra: 79.900)

 

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.